مجله اینترنتی بیر کلیک آشپزی آموزش طرز تهیه میگو پلو به روش اسپانیایی

آموزش طرز تهیه میگو پلو به روش اسپانیایی

0
1
15
آموزش طرز تهیه میگو پلو به روش اسپانیایی

آموزش طرز تهیه میگو پلو به روش اسپانیایی

آموزش طرز تهیه میگو پلو به روش اسپانیایی

میگو یکی از لذیذترین غذاهای دریایی است که در بیشتر نقاط جهان مورد توجه می باشد. در بیشتر سواحل ماهیگیری ,میگوی تازه پخته شده را در پاکت بعنوان نوعی تنقلات می فروشند. میگوی یخ زده نیز در اکثر فروشگاهها موجود است ولی مسلماً طعم وعطر میگوی تازه را ندارد. در ممالک اسکاندیناوی معمولاً میگو را بلا فاصله پس از صید برروی عرشه پخته وآن را به صورت یخ زده عرضه می نمایند.

آموزش طرز تهیه میگو پلو به روش اسپانیایی
آموزش طرز تهیه میگو پلو به روش اسپانیایی

گوشت آنها از ارزش غذایی بی مانندی برخوردار است. میگوی ریز بیشتر برای سرخ کردن وتهیه سس مناسب است ولی نوع درشت آن را می توان برای طبخ انواع غذاها بکار برد.در این بخش از مجله اینترنتی بیرکلیک  ، آموزش طرز تهیه میگو پلو به روش اسپانیایی را برای شما آورده ایم.

مواد لازم برای تهیه میگو پلو اسپانیایی

مواد لازم مقدار
هویج خرد شده ۱ عدد کوچک
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده ۱/۲ لیوان
نمک و فلفل به میزان دلخواه
برنج ۲ فنجان
میگو پاک شده ۴۰۰ گرم
روغن گیاهی ۳ قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده ۱ عدد
سیر خرد شده ۲ حبه
زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
گوجه خرد شده ۱ عدد
سس تند اختیاری
نخود فرنگی ۱/۲ فنجان
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه میگو پلو اسپانیایی

۱ – قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و ۳ قاشق روغن داخل آن بریزید. پیاز، سیر و زردچوبه را اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود. گوجه، فلفل دلمه ای و هویج خرد شده را نیز اضافه کنید و  ۵ دقیقه تفت دهید. به میزان دلخواه نمک و فلفل به سبزیجات اضافه کنید.

آموزش طرز تهیه میگو پلو به روش اسپانیایی
آموزش طرز تهیه میگو پلو به روش اسپانیایی

۲ – میگوها را به سبزیجات اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه تفت دهید تا رنگ میگوها صورتی شود. برنج، ۳ فنجان آب و نصف قاشق جعفری خرد شده را اضافه کنید و با مواد ترکیب کنید. وقتی آب به جوش آمد حرارت را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید برنج حدود  ۳۰ دقیقه بپزد و دم بکشد.

آموزش طرز تهیه میگو پلو به روش اسپانیایی
آموزش طرز تهیه میگو پلو به روش اسپانیایی

۳ – در ۱۰ دقیقه آخر نخود فرنگی و باقیمانده جعفری را روی برنج بریزید، با چنگال برنج را هم بزنید تا با نخود فرنگی مخلوط شود و مجددا در قابلمه را بگذارید. وقتی برنج دم کشید، میگو پلو را در دیس بکشید و این غذای خوشمزه را با سس تند نوش جان کنید.

آموزش طرز تهیه میگو پلو به روش اسپانیایی
آموزش طرز تهیه میگو پلو به روش اسپانیایی

نکته : 

زمان پخت برنج بسته به نوع برنج می تواند متغیر باشد؛ اگر لازم بود مجددا کمی آب به برنج اضافه کنید.

بارگذاری بیشتر توسط آتریسا
بارگذاری بیشتر در آشپزی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + هفده =

اینم جالبه

طرز تهیه مربای توت فرنگی خوش رنگ با عسل

طرز تهیه مربای توت فرنگی خوش رنگ با عسل طرز تهیه مربای توت فرنگی خوش رنگ با عسل معمولا تهی…