آموزش طرز تهیه میگو پلو به روش اسپانیایی

159
آموزش طرز تهیه میگو پلو به روش اسپانیایی
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.com/sNqOz

آموزش طرز تهیه میگو پلو به روش اسپانیایی

آموزش طرز تهیه میگو پلو به روش اسپانیایی

ميگو يكي از لذيذترين غذاهاي دريايي است كه در بيشتر نقاط جهان مورد توجه مي باشد. در بيشتر سواحل ماهيگيري ,ميگوي تازه پخته شده را در پاكت بعنوان نوعي تنقلات مي فروشند. ميگوي يخ زده نيز در اكثر فروشگاهها موجود است ولي مسلماً طعم وعطر ميگوي تازه را ندارد. در ممالك اسکانديناوی معمولاً ميگو را بلا فاصله پس از صيد برروي عرشه پخته وآن را به صورت يخ زده عرضه مي نمايند.

آموزش طرز تهیه میگو پلو به روش اسپانیایی
آموزش طرز تهیه میگو پلو به روش اسپانیایی

گوشت آنها از ارزش غذايي بي مانندي برخوردار است. ميگوي ريز بيشتر براي سرخ كردن وتهيه سس مناسب است ولي نوع درشت آن را مي توان براي طبخ انواع غذاها بكار برد.در این بخش از مجله اینترنتی بیرکلیک  ، آموزش طرز تهیه میگو پلو به روش اسپانیایی را برای شما آورده ایم.

مواد لازم برای تهیه میگو پلو اسپانیایی

مواد لازم مقدار
هویج خرد شده ۱ عدد کوچک
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده ۱/۲ لیوان
نمک و فلفل به میزان دلخواه
برنج ۲ فنجان
میگو پاک شده ۴۰۰ گرم
روغن گیاهی ۳ قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده ۱ عدد
سیر خرد شده ۲ حبه
زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
گوجه خرد شده ۱ عدد
سس تند اختیاری
نخود فرنگی ۱/۲ فنجان
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه میگو پلو اسپانیایی

۱ – قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و ۳ قاشق روغن داخل آن بریزید. پیاز، سیر و زردچوبه را اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود. گوجه، فلفل دلمه ای و هویج خرد شده را نیز اضافه کنید و  ۵ دقیقه تفت دهید. به میزان دلخواه نمک و فلفل به سبزیجات اضافه کنید.

همچنین بخوانید :   2 نوع غذای سالم برای افراد دیابتی و سالمندان
آموزش طرز تهیه میگو پلو به روش اسپانیایی
آموزش طرز تهیه میگو پلو به روش اسپانیایی

۲ – میگوها را به سبزیجات اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه تفت دهید تا رنگ میگوها صورتی شود. برنج، ۳ فنجان آب و نصف قاشق جعفری خرد شده را اضافه کنید و با مواد ترکیب کنید. وقتی آب به جوش آمد حرارت را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید برنج حدود  ۳۰ دقیقه بپزد و دم بکشد.

آموزش طرز تهیه میگو پلو به روش اسپانیایی
آموزش طرز تهیه میگو پلو به روش اسپانیایی

۳ – در ۱۰ دقیقه آخر نخود فرنگی و باقیمانده جعفری را روی برنج بریزید، با چنگال برنج را هم بزنید تا با نخود فرنگی مخلوط شود و مجددا در قابلمه را بگذارید. وقتی برنج دم کشید، میگو پلو را در دیس بکشید و این غذای خوشمزه را با سس تند نوش جان کنید.

آموزش طرز تهیه میگو پلو به روش اسپانیایی
آموزش طرز تهیه میگو پلو به روش اسپانیایی

نکته : 

زمان پخت برنج بسته به نوع برنج می تواند متغیر باشد؛ اگر لازم بود مجددا کمی آب به برنج اضافه کنید.

آموزش طرز تهیه میگو پلو به روش اسپانیایی نوشته شده در تاریخ : توسط کاربر
به اشتراک بگذارید...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + 13 =

اینم جالبه

طرز تهیه بورک برنج با مرغ غذایی خوشمزه برای جمع گرم خانواده

طرز تهیه بورک برنج با مرغ غذایی خوشمزه برای جمع گرم خانواده دراین بخش از آشپزی مجله اینترن…