آشپزی پیش غذاهاطرز تهیه سس بی نظیر برای روی ساندویچ و استیک توسط آتریسا نوشته شده در ۱۳۹۵-۱۰-۲۲ 246 طرز تهیه سس بی نظیر برای روی ساندویچ و استیکطرز تهیه سس بی نظیر برای روی ساندویچ و استیکطرز تهیه سس بی نظیر برای روی ساندویچ و استیکطرز تهیه سس بی نظیر برای روی ساندویچ و استیکسس یکی از چاشنی های محبوب غذاهاست که در سراسر دنیا طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است. این نوع چاشنی به تنهایی مورد استعمال قرار نمی گیرد و در حقیقت به صورت مایع و یا نیمه جامد برای افزودن طعمی هر چه دلچسب تر و ظاهری زیباتر به غذاها مورد استفاده قرار می گیرد.طرز تهیه سس بی نظیر برای روی ساندویچ و استیکبرخی از سس ها آماده هستند و برخی دیگر را می توان به روش های خانگی تهیه نمود.در این بخش از مجله اینترنتی بیرکلیک طرز تهیه سس بی نظیر برای روی ساندویچ و استیک را برای شما آموزش می دهیم. مواد لازم برای تهیه سس مخصوص ساندویچ واستیک مواد لازممقدارپودر سیرنصف قاشق مرباخورینمک و فلفلبه میزان لازمخامه (پرچرب)نصف لیوانكره۱ قاشق غذاخوریآرد۱ قاشق غذاخوریپنیر چدار (رنده شده)۱ لیوان طرز تهیه سس بی نظیر برای روی ساندویچ و استیک۱ – ابتدا ظرف گود و نسوزی را مثل شیرجوش روی حرارت ملایم قرار داده و كره را داخل آن آب كنید.آرد را با فلفل و نمك مخلوط كرده و داخل الك كوچكی ریخته و كم كم به كره آب شده اضافه كنید(كره خیلی داغ نباشد)سپس آنها را خوب مخلوط كنید و اجازه دهید آرد تفت خورده و طلایی شود.طرز تهیه سس بی نظیر برای روی ساندویچ و استیک۲ – خامه را با همزن برقی خوب بزنید و اگر خیلی سفت است كمی شیر به آن اضافه كنید و بعد آن را به مواد بیفزایید و خوب مخلوط كنید.پنیر رنده شده را كم كم به سس اضافه كرده و آن را خوب یكنواخت كنید.توجه داشته باشید بعد از اضافه كردن هر میزان پنیر باید سس را سریع و مداوم هم بزنید تا سس ته نگیرد.۳ – پس از اضافه كردن همه پنیر و غلیظ شدن سس فلفل و پودر سیر را اضافه کنید و سس را از روی حرارت بردارید و سرو کنید.طرز تهیه سس بی نظیر برای روی ساندویچ و استیکنكات :۱ – توجه داشته باشید در تمام مدت حرارت شما باید بسیار ملایم باشد.۲ – این سس بسیار مناسب هات داگ و اسنكهای مختلف است.طرز تهیه سس بی نظیر برای روی ساندویچ و استیک۳ – در صورت تمایل در انتها مقداری پنیر پارمزان هم به سس اضافه كنید.۴ – اگر از رنگ سس راضی نیستید كمی زعفران آبكرده هم به آن اضافه كنید.۵ – بهتر است سس برای هر وعده طبخ شود اما میتوان آن را برای یك هفته داخل ظرف درداری نگهداری كرد و برای هربار مصرف به روش بن ماری گرم كرد.۶ – توجه داشته باشید این سس به صورت تند سرو میشود. طرز تهیه سس بی نظیر برای روی ساندویچ و استیک نوشته شده در تاریخ : اسفند ۶ام, ۱۳۹۵ توسط کاربر آتریساآیا این مطلب برای شما مفید بود؟ 2 به اشتراک بگذارید : لينک کوتاهhttp://birclick.com/5zb