مجله اینترنتی بیر کلیک آشپزی طرز تهیه خیارشور بهترین گزینه برای کنار غذا

طرز تهیه خیارشور بهترین گزینه برای کنار غذا

0
2
23
طرز تهیه خیارشور بهترین گزینه برای کنار غذا
لینک کوتاه مطلب : http://www.birclick.ir/ZBmJK

طرز تهیه خیارشور بهترین گزینه برای کنار غذا

طرز تهیه خیارشور بهترین گزینه برای کنار غذا

در این بخش از مجله اینترنتی بیرکلیک طرز تهیه خیارشور خوشمزه بهترین گزینه برای کنار غذا را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد . خیارشور یک خوراکی از نوع شور است . برای تهیه خیار شور ، خیار قلمی را در یک بازه زمانی مشخص در آب شور و سرکه یا محلول های مشابه قرار می دهند . با ما همراه باشید تا طرز تهیه این خیارشور خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه خیارشور بهترین گزینه برای کنار غذا
طرز تهیه خیارشور بهترین گزینه برای کنار غذا

مواد لازم برای تهیه خیارشور خوشمزه

  سیر به میزان لازم

  سبزیهای معطر  به میزان لازم

  خیار  به میزان لازم

  آب جوش  به میزان لازم

  نمک  به میزان لازم

  فلفل به دلخواه

طرز تهیه خیارشور بهترین گزینه برای کنار غذا
طرز تهیه خیارشور بهترین گزینه برای کنار غذا

طرز تهیه خیارشور خوشمزه

۱ – خیارها را به صورت ایستاده در شیشه بچینید.

۲ – تعدادی حبه سیر و چند شاخه سبزی در بین آن ها قرار دهید.

۳ – در حدود ۲ تا ۳ سانتی متر سرکه در شیشه بریزید.

۴ – نمک را در آب جوش خنک شده حل کنید (تقریبا برای هر لیوان آب، نصف قاشق غذاخوری نمک) و شیشه را از آب پر کنید.

۵ – در شیشه را محکم ببندید و در دمای اتاق و محلی تاریک قرار دهید.

۶ – تقریبا بین ۲۰ تا ۳۰ روز زمان می برد تا خیار شور آماده شود. وقتی خیارها تغییر رنگ دادند، خیار شور آماده است. بعد از رسیدن خیار شور، آن را در یخچال نگه دارید.

طرز تهیه خیارشور بهترین گزینه برای کنار غذا
طرز تهیه خیارشور بهترین گزینه برای کنار غذا

نکاتی در مورد تهیه ی خیار شور خوشمزه

۱ – خیارها را تمیز بشویید و کنار بگذارید تا کاملا خشک شوند.

۲ – سیرها را پوست بگیرید.

۳ – از سبزی های معطر مانند ترخون و مرزه استفاده کنید. آن ها را تمیز بشویید و بگذارید تا کاملا خشک شوند. می توانید از سبزیجات خشک هم استفاده کنید.

۴ – آب جوش را کنار بگذارید تا خنک شود.

۵ – در صورت تمایل برای تند شدن خیارشورها، می توانید از تعدادی فلفل هم استفاده کنید.

۶ – مواد اولیه میزان دقیقی ندارند، چون با توجه به ذائقه تان و سایز شیشه هایی که استفاده می کنید، تغییر می کنند.

۷ – شیشه ها را تمیز بشویید و کنار بگذارید تا کاملا خشک شوند.

۸ – وقتی خیارها تغییر رنگ دادند، خیار شور آماده است، که بین ۲۰ تا ۳۰ روز طول می کشد.

 

به اشتراک بگذارید...
بارگذاری بیشتر توسط آتریسا
بارگذاری بیشتر در آشپزی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 1 =

اینم جالبه

طرز تهیه سالاد اندونزی قابل استفاده برای تمامی وعده های غذایی

طرز تهیه سالاد اندونزی قابل استفاده برای تمامی وعده های غذایی در این قسمت از مجله اینترنتی…